top of page

Over ons

ExTrack zijn wij: Barbara Becker en Vanessa Dorland. Twee experts examinering met ieder eigen kwaliteiten en ervaringen. 
foto Barbara.jpg
foto Vanessa.jpg
Barbara Becker
barbara@extrack.nl
06 2007 0814

Samenwerken voor goede kwaliteit van examineren  

Samenwerken en kwaliteit zijn belangrijke aspecten in mijn werk. Bij kwaliteit hoort ook maatwerk. Kwaliteit is immers geen kwestie van hetzelfde kunstje steeds weer uitvoeren. Ik vind het belangrijk om eerst goed te luisteren en dan te zoeken naar een oplossing die aansluit bij de inhoud en de vraag.  Het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk toetsen, examens en leertrajecten is precies het werk wat ik graag en goed doe. 

Ik kijk er naar uit om met u samen te werken aan kwaliteit. 

ExTrack, waar kwaliteit vorm krijgt.

Vanessa Dorland
vanessa@extrack.nl
06 1548 6129

Praktische uitvoerbaarheid en kwaliteit

Afstemming met mensen uit de onderwijs- en beroepspraktijk is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik vind het belangrijk om de praktische uitvoerbaarheid te betrekken bij de ontwikkeling van een examen en opleiding. Uitvoerbaarheid betekent niet voor alle betrokken partijen hetzelfde. De spanning tussen de kaders en de mogelijkheden vraagt creativiteit en is in sommige gevallen een moeilijke puzzel. In alle gevallen streef ik naar de hoogste mogelijke kwaliteit en blijft het doel van het leer- of exameninstrument het uitgangspunt.

 

ExTrack, waar kwaliteit vorm krijgt.

bottom of page