ExTrack BKE

Betrokken en innovatieve docenten en examenfunctionarissen die zich blijven ontwikkelen zijn de motoren voor kwaliteitsverbetering en vernieuwing. ExTrack is daarvan overtuigd. Met onze training BKE kunnen examenfunctionarissen zich verder professionaliseren en zo bijdragen aan kwaliteit van examinering in de organisatie.  De BKE-training is volledig gericht op het mbo.  

BKE - Basis Kwalificatie Examinering

Veel BKE (Basis Kwalificatie Examinering)-trainingen zijn gericht op het hbo, de BKE training van ExTrack is volledig gericht op het mbo en voor mbo functionarissen.  Doel van de training is het professionaliseren van examenfunctionarissen: docenten, toetsconstructeurs en andere betrokkenen bij toetsing & examinering.   

De training bestaat uit 2 basismodules en 7 verdiepende modules zoals basisontwerp maken, toetsmatrijs opstellen, praktijktoets ontwikkelen en toetsresultaten analyseren. De theorie en voorbeelden zijn gebaseerd op onze ruime ervaring met examinering in het mbo. U werkt tijdens de training aan opdrachten voor de eigen werksituatie.

Blended learning

 

De BKE-training bestaat uit een combinatie van e-learning met voorbeelden uit de mbo-praktijk en (online) workshops. Op basis van de opdrachten voor uw praktijksituatie, geven we feedback en adviezen. De training bieden we ook aan in een volledige      e-learning-variant. 

U kunt de volledige training volgen voor de basiskwalificatie Examinering of een of meerdere modules waarmee u een badge kunt behalen.

Workshops

ExTrack kan maatwerk workshops verzorgen voor een specifieke situatie of vraag binnen uw organisatie.  Bijvoorbeeld over examinering in het buitenland, online trainingsvaardigheden of het opstellen van een toetsplan. 

 

De workshops kunnen gevolgd worden via e-learning en online bijeenkomsten. Debby Larink verzorgt de online bijeenkomsten, zij is gecertificeerd trainer. 

  • LinkedIn Social Icon