ExTrack Digitaal Diplomadossier

Met het Digitaal Diplomadossier van ExTrack ziet u in één oogopslag en op elk gewenst moment de voortgang van alle diplomadossiers. 

 

Welke gegevens nodig zijn voor diplomering is per crebo, cohort en instelling verschillend. ExTrack maakt voor uw instelling een diplomadossier op maat per crebo en cohort.  Uw examendienst kan het diplomadossier eenvoudig vullen.

 

 

Middels controleformulieren kan uw examencommissie de kwaliteit van elk onderdeel en het totale diplomadossier controleren. Vanuit het overzicht kan het proces gemakkelijk gevolgd worden. Elk onderdeel van het diplomadossier moet de juiste documenten bevatten en voldoen aan de criteria voordat het ‘op groen’ gaat. 

 

Kortom: een  betrouwbare en effectieve tool voor kwaliteitsborging van de diplomadossiers. 

Het controleren van Diplomadossiers vraagt veel tijd van examencommissies en is nog steeds een kwestie van veel papierwerk.  ExTrack is van mening dat het werk rondom diplomadossiers eenvoudiger kan met een Digitaal Diplomadossier. Met dit instrument kan uw examenorganisatie alle gegevens en documenten die nodig zijn voor diplomering beheren.  

  • LinkedIn Social Icon