• LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

ExTrack Nieuws

ExTrack is een samenwerkingsverband  van drie experts examinering: Debby Larink, Vanessa Dorland en Barbara Becker. Drie mensen met ervaring en deskundigheid op het gebied van examinering en beroepsonderwijs. Vanaf januari 2019 werken we samen onder de naam ExTrack. We zijn een gecertificeerd examenleverancier, ondersteunen klanten bij het verbeteren van examenprocessen en producten en geven trainingen aan examenfunctionarissen. 

Nieuwsbrief

Vanaf januari 2020 houden we onze contacten met een nieuwsbrief op de hoogte van de activiteiten van ExTrack. Via de button rechtsboven kunt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief.  De nieuwsbrief verschijnt elke twee maanden.  

Nieuwsbrief 1, 21 januari 2020

Webinar

Op 5 maart heeft ExTrack tijdens het examencongres van de NVE een interactieve workshop gegeven over contextrijk examineren. Het was mooi om te zien dat er veel belangstelling was voor onze workshop. Na wat informatie over de ExTrack-werkwijze gingen de deelnemers zelf in groepjes aan de slag om te ontdekken welke invloed de context heeft op een examen.

 

Duidelijk is dat het thema contextrijk examineren ‘leeft’. We nodigen u bij deze uit voor een webinar Contextrijk examineren op 1 mei van 10.00 tot 11.30 uur. In de webinar laten we zien hoe wij contextrijk examineren vorm geven.  U kunt zich aanmelden voor de webinar via het contactformulier op de website https://www.extrack.nl/contact of per mail (info@extrack.nl). Deelname is kosteloos.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van volgende webinars.