26 oktober 

ExTrack Nieuws

ExTrack is continu in beweging. In onze nieuwsbrief houden we onze contacten op de hoogte van de activiteiten van ExTrack.  Via de button rechtsboven kunt u zich aanmelden voor deze nieuwsbrief. 

Anders examineren

Het rapport Anders verantwoorden van de diplomabeslissing maakt ons enthousiast. Vanuit de onderwijs- en beroepspraktijk kijken naar maatwerkoplossingen, dat past precies bij ExTrack. In het rapport komen knelpunten en oplossingen bij vernieuwing van onderwijs en examinering aan bod. Hoe kun je leren en examineren meer verbinden met ijkpunten, feedback en ontwikkelingsgericht beoordelen? En hoe kun je komen tot een verantwoorde diplomabeslissing?

 

 

 

 

 

  

 

Hoe kun je leren en examineren meer verbinden met ijkpunten, feedback en ontwikkelingsgericht beoordelen? En hoe kun je komen tot een verantwoorde diplomabeslissing? De oplossingsrichtingen uit het rapport passen bij onze kern van maatwerk en contextrijk leren. Wilt u met de ideeën uit het rapport aan de slag? We hebben verschillende oplossingen voor een valide diplomeringsroute van monitoren, toetsen, examineren en kwaliteitsborging. 

26 oktober

Nieuwsbrief 6, 21 oktober 2020

Nieuwsbrief 5, 3 september 2020

Nieuwsbrief 4, 30 juni 2020

Nieuwsbrief 3, 3 juni 2020

Nieuwsbrief 2, 30 maart 2020
Nieuwsbrief 1, 21 januari 2020
  • LinkedIn Social Icon